Výlet do ZOO

Milí rodiče, již brzy nás čeká výlet, proto věnujte, prosím, pozornost následujícím informacím:

Kdy:     

  • Berušky v úterý 5. června 2018, odjezd plánujeme na 8:00 od MŠ, příjezd kolem 15:30 tamtéž. Děti prosíme, doveďte, do MŠ nejpozději do 7:45, kdy odcházíme k autobusu.
  • Broučci a Motýlci v úterý 12. června 2018, odjezd plánujeme na 8:00 od MŠ, příjezd kolem 15:30 tamtéž. Děti prosíme, doveďte, do MŠ nejpozději do 7:45, kdy odcházíme k autobusu.

Kam:    

  • Zoologická zahrada Ústí na Labem (autobusem společnosti Mirobus)

Co na sebe:

  • Oblečení přiměřené počasí, sportovní obuv (uzavřenou, ne sandále), pokrývku hlavy. Kdo si přeje dítě namazat opalovacím krémem, udělejte tak, prosím, ráno před příchodem do MŠ.

S sebou batůžek, do kterého nachystejte:

  • Dopolední svačinu (např. rohlík, loupáček, ovoce, sušenky apod.), oběd (např. chléb s řízkem, toasty apod.) i odpolední svačinu. Stravné v MŠ na tento den bude všem hromadně odhlášeno. Dále pití (ve šroubovatelné lahvi, která nevytéká), kapesníčky a igelitový sáček (pro případ nevolnosti), pláštěnku (i v případě hezkého počasí – poslouží jako podložka na sezení).

Prosíme, abyste zkontrolovali, že je batůžek dostatečně velký, aby se do něj vešlo všechno potřebné, a plně funkční – zipy, popruhy apod.

Co s sebou dětem NEDÁVAT: žvýkačky, lízátka ani bonbony, čokoládu ani čokoládové dobroty, které by se mohly roztéct, cennosti, peníze, hračky, léky.

 

Dětem doma dejte, prosím, snídani  (svačit budeme až na místě kolem 9:30) – nejlépe něco suchého (loupák apod.), není vhodné mléko, aby dětem nebylo v autobuse špatně

V případě, že Vaše dítě trpí nevolností v autobuse, nahlaste to, prosím, paní učitelce, a podejde mu ráno (před předáním do MŠ) Kinedryl či jiný přípravek proti nevolnosti. V případě, že dítě vedete do školky brzy a nastane tak velká časová prodleva mezi podáním tabletky a cestou, tabletku předejte přímo paní učitelce, která se o jeho podání před odjezdem postará (to vše ale pouze s Vaším svolením, které musí být vyjádřeno Vaším podpisem).

Tabletku pro zpáteční cestu, prosím, ráno taktéž předejte do rukou paní učitelky, která se o podání před zpáteční cestou postará (opět po Vašem svolení potvrzeném Vaším podpisem). Tabletky v žádném případě nenechávejte dětem v batůžku!

 

Děkujeme za spolupráci a těšíme se

Vaše paní učitelky a paní kuchařky